Skechers Cali Vrouwen Meditatie Slingback Yoga Flipflop Marine Bandana

B01M165JLX
Skechers Cali Vrouwen Meditatie Slingback Yoga Flip-flop Marine Bandana
  • schoenen
  • textiel
  • geïmporteerd
  • synthetische zool
  • hiel is ongeveer 1
  • platform meet ongeveer 0,5 inch
Skechers Cali Vrouwen Meditatie Slingback Yoga Flip-flop Marine Bandana Skechers Cali Vrouwen Meditatie Slingback Yoga Flip-flop Marine Bandana Skechers Cali Vrouwen Meditatie Slingback Yoga Flip-flop Marine Bandana Skechers Cali Vrouwen Meditatie Slingback Yoga Flip-flop Marine Bandana Skechers Cali Vrouwen Meditatie Slingback Yoga Flip-flop Marine Bandana
Select Page

Nederlands

Timberland Authentics Teddyfleece Waterdicht Neerklapbare Damen Stiefel Schwarz

Download

Omschrijving

Waarom deze plugin?

In WordPress kun je geen opsommingen in laten springen. De reguliere inspring-button wordt inactief als je een opsomming selecteert. Deze plugin biedt een oplossing voor dit probleem.

Hoe moet je deze plugin gebruiken

Installeer en activeer de plugin. Selecteer nu in de WordPress tekstverwerker de opsomming die je wilt laten inspringen. Klik op de nieuwe opsommingen-inspring-button in de toolbar. Nu zal je opsomming naar rechts inspringen. Tekst en opsomming zijn mooi uitgelijnd. De button werkt niet als de opsommingen al zijn ingesprongen of op de een of andere manier zijn geblokkeerd door de layout van een thema. Bekijk de Frye Ruth Gladiator Wildleder Gladiator Sandale Grijs
voor details.

Doneren

Als je de plugin met veel plezier gebruikt en nuttig vindt, overweeg dan een donatie via paypal.

Thema-compatibiliteit

De plugin kan nuttig zijn voor (in ieder geval) de volgende WordPress-thema’s:

Contact

Wil je contact opnemen met de ontwikkelaar voor technische ondersteuning? Sanuk Dames Yoga Sling 2 Prints Tenen Trenner Donkerolijf
en gebruik het contactformulier.

Installatie

Bekijk de screenshots voor details.

FAQ

Bekijk de voor details.

In alle thema’s. Sommige thema’s (in het bijzonder Twenty Fifteen en Twenty Sixteen) laten opsommingen op hetzelfde niveau uitlijnen als de omliggende tekst. (zie ). In dat geval kan het vervelend zijn dat je geen opsommingen kunt laten inspringen.

Ja, dat kan, maar je hebt kennis en kunde nodig van html en css. We denken dat deze button de gemakkelijkste manier is om een opsomming in te laten springen.

Ja, dat doet de plugin.

Ja. Je kunt het inspringen van de opsomming ongedaan maken door opnieuw op de button te klikken.

Installed it, saw the button on the post edit menu, selected my number list, applied the button, nothing changed. Thought maybe the changes will appear on the actual page. Updated the page, viewed it live, nothing changed. Still searching for that perfect solution.

Pleased with it so far, fixes issue of not being able to indent bullet points in Twenty Sixteen.

Just downloaded this and it works like magic with the Twenty Seventeen template, SO EASY!!! Thank you, thank you, thank you!

Works perfectly

It works fine for me. Now my lists are neatly alligned.

“Opsommingen-inspring-button” is open source software. De volgende personen hebben bijgedragen aan deze plugin.

Bijdragers

“Opsommingen-inspring-button” is vertaald in 2 talen. Dank voor de vertalers voor hun bijdragen.

Vertaal “Opsommingen-inspring-button” naar jouw taal.

Interesse in ontwikkeling?

Bekijk de code , haal de SVN repository op, of abonneer je op het Adidas Heren Nmdr1 Pk Sneaker Wit / Wit / Zwart
via .

Changelog

0.1.37 (2017-01-17)

0.1.35 (2017-01-17)

0.1.31 (2017-01-17)

0.1.3 (2017-01-17)

0.1.2 (2016-03-02)

0.1.1 (2016-02-19)

0.1.0 (2016-02-19)

0.1.37
Community | Salomon Mannen Sonische Ra Max Trail Loopschoenen Blauw Geel 493 Eu
| Contact

SMART doelen

Je zou kunnen zeggen dat het hele menselijke wezen gericht is op het verwezenlijken van doelen. Het komt voor in alle aspecten van het leven: hoe je relaties voert, wat je wil bereiken op het werk, de manier waarop je je vrije tijd indeelt... Alles heeft te maken met hoe je je prioriteiten indeelt, en wat je precies wil bereiken op ieder aspect van je leven.

Zonder doelen wordt je leven een aaneenschakeling van ongeordende gebeurtenissen waar je geen controle over hebt. Je wordt de speelbal van het lot. Verwezenlijkingen als iemand naar de maan sturen, de iPod uitvinden, geneeskunde en andere zijn allemaal het resultaat van een doel dat gesteld is. Een visie die uitgestippeld werd en omgezet in realiteit.

SMART doelen pogen systematiek en opvolgbaarheid in doelen te brengen. In plaats van vage resoluties kan je met SMART doelstellingen verifieerbare trajecten naar je doel opstellen, met duidelijke mijlpalen en een inschatting van de haalbaarheid.

Ieder doel, of het nu een tussenstap is in een groter plan of het hoofddoel op zich, kan je SMART maken en daardoor je doel een stap dichter tot de werkelijkheid brengen.

In het bedrijfsleven zijn SMART doelen een van de meest effectieven en toch minst gebruikte tools om doelen te bereiken. Eens je de grote lijnen van je project hebt uitgezet, is het tijd om specifieke tussendoelen te stellen. Met de SMART checklist kan je je doelen evalueren. Dit creëert ook transparantie doorheen het bedrijf omtrent de wijze waarop doelen opgezet zijn, en de criteria waaraan hun verwezenlijking zal voldoen.

Misschien kan je al een voor de hand liggende doel uitkiezen dat in je leven of bedrijfsplan past. Om er een SMART doel van te maken, zorg je dat het voldoet aan de volgende criteria: Camel Active Herren Speed 11 Lowtop Blau middernacht / Zwart 04
(specifiek en concreet formuleren), Measurable (hoe zal je weten dat je het resultaat bereikt hebt: wat zal je zien, horen, voelen), Attainable (is de doelstelling bereikbaar), Stuart Weitzman Vrouwen Clinger Enkellaarsje Mojave
(is de doelstelling in overeenstemming met de rest van je leven, met het bedrijfsplan), Nike Ps Jongens Jordan 6 Rings Basketbal Schoenen Wit / Zwartgym Rood
(wanneer wil je het doel bereikt hebben).

Wat wil je precies bereiken? Hoe specifieker je doel, hoe groter de kans dat je het zal bereiken.

Auteur: SB
Gewijzigd: 5 december 2017
Puma Heren Evospeed Sl Ii Lth Trucs Fg Voetbalschoen Puma Witpuma Zwart
Sluiten
Toevoegen aan Mijn archief

U moet inloggen om iets te kunnen toevoegen aan uw archief. Wilt u nu inloggen?

Bestelwagens Dames Sk8hi Heruitgave Loopschoenen Zwart berken / Black2tone
Mooie Ballerina 40732 Vrouwen Flat Beige gueta Ales / Katoen Zand
Geef uw waardering: -/5 Stem!
Delen via: E-mail Nike Vrouwen Flex Verbeteren 7 Hardloopschoen Gunsmoke / Crimson Puls
Nike Sportswear Md Runner 2 Lw Van Vrouwen Toevallige Tennisschoenen Moderne Lichtgewicht Loopschoenen Zwart / Wit / Zwart
Adidas Suciu Adv Skate Schoen marine / Wit / Goud
Aerosoles Vrouwen Veer Pluche Wigsandelhout Bot Suede
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media. Hoe werkt het? Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

De koppeling verbreken U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken: