Nike Epische Reageren Flyknit Aq0067002

B079QL37QP
Nike Epische Reageren Flyknit - Aq0067-002
  • schoenen
  • synthetisch
Nike Epische Reageren Flyknit - Aq0067-002 Nike Epische Reageren Flyknit - Aq0067-002 Nike Epische Reageren Flyknit - Aq0067-002 Nike Epische Reageren Flyknit - Aq0067-002 Nike Epische Reageren Flyknit - Aq0067-002

Mbt Vrouwen Anataka W Sneaker Groen bos

53,10€ -0,38%

Talen

Befimmo
Sr Max Manhattan Heren Zwarte Antislip Lakschoen Black

4.

Pottenbakkerij Rhoda

Pottenbakkerijen

Binnenpad 41 , 8355BR , Giethoorn

Beoordeel dit bedrijf

5.

Rhoda Pottenbakkerij

Pottenbakkerijen

Beoordeel dit bedrijf

6.

Blowfish Vrouwen Bilocate Boot Zwarte Oude Boswachter Polyurethaan

Pottenbakkerijen

Sportparklaan 7 , 6071RA , Swalmen

Beoordeel dit bedrijf

7.

Bestelwagens Unisex Volwassen Tijdperk 59 Sneaker Grijs c / Geel

Pottenbakkerijen

Cursussen

Wierdenseweg 9 , 7688PK , Daarle

Beoordeel dit bedrijf

8.

Beken Vrouwen Ravenna 7 Gerookte Pearl / Paradijs Roze / Capri Breeze

Pottenbakkerijen

Cursus pottenbakken klei / keramiek in Maarssen (bij Utrecht) Pottenbakkerij Athena Keramiek is een kleine pottenbakkerij. Wekelijks bezoeken zo'n 20 cursis Lees meer

Kamelenspoor 444 , 3605TG , Maarssen

Nieuw Evenwicht 580 Sneaker Boot Heren Sneakers Zwarte Olijven

9.

Diadora Mens Capitano Lt Indoor Voetbalschoen Zwart / Wit

Pottenbakkerijen

Staalstraat 7 , 8211AH , Lelystad

Beoordeel dit bedrijf

10.

Pottenbakkerij Klei-allerlei

Pottenbakkerijen

Dorpsstraat 8 , 4061AM , Ophemert

Candice Cooper Vrouwen Apache Sneaker Blauw blu
> > Videomarketing > Lanvin Vrouwen Fwsahs01hevap17 Zwart Lederen Sandalen
Share on Facebook Share
Share on LinkedIn Share
Share on Twitter Tweet
Share on Google Plus Share
Send email Mail

Het onderbewuste wordt ook wel het tweede bewustzijn genoemd. Bij het eerste bewustzijn worden waarnemingen bewust waargenomen en overdacht. Bij het onderbewuste worden waarnemingen wel waargenomen, maar dat gebeurt dan onbewust. Een wetenschap die wordt toegepast bij subtiele reclame. Je denkt niet bewust na over de waarneming die je doet, maar toch neem je ze waar, onbewust. Onbewust worden die waarnemingen in het geheugen opgeslagen. Op een later tijdstip kunnen die onbewust opgeslagen waarnemingen, bewust gemaakt worden. Een gedachtegang kan dan zijn : “Hé heb ik dat niet eerder gezien (of gehoord, geroken, geproefd, gevoeld)?” Bovenstaand concept wordt ook toegepast in video.

Hoe kun je het onderbewuste beïnvloeden met video?

Het idee om het onderbewuste te beïnvloeden is voor het eerst getest in de jaren 50 door tijdens een bioscoop film in 1 frame van de 24 per seconde een afbeelding van Coca Cola te vertonen. Het verhaal was dat mensen toen tijdens de pauze meer Cola dronken dan normaal, maar dit bleek later een hoax te zijn. Door die hoax was er wel wetgeving die deze vorm van reclame verbood in 1974 in Amerika, maar toen waren er verder nog geen wetenschappelijke onderzoeken uitgevoerd naar het effect.

In de meeste gevallen verwijzen beeldende reclames met subliminale boodschappen naar seksualiteit. Dit komt omdat dat de aandacht het beste pakt en mensen kan stimuleren om te onderzoeken wat ze nu gezien hebben. Toch rijst vaak de vraag: Is dit echte subliminale reclame, of zien we wat we willen zien?

Toch zijn er bewijzen dat subliminale reclame invloed heeft op het gedrag van mensen, alleen niet direct op het aankoopgedrag. Het onderbewuste heeft namelijk invloed op het gedrag van mensen. Uit een onderzoek uit 1996 blijkt bijvoorbeeld dat mensen agressiever reageren op een onredelijk verzoek van een onderzoeker na het zien van een foto van iemand met een donkere huidskleur dan na het zien van een foto van iemand met een lichtere huidskleur. Dit kan komen door de stereotypering die bij mensen toen nog bestond en in het onderbewuste zat.

Sam Edelman Vrouwen Francis Ballet Flat Pacific Blauw Leer