Mustang Vrouwen 1141609318 Laarzen Bruin taupe

B071YVKL64
Mustang Vrouwen 1141-609-318 Laarzen Bruin (taupe)
  • Dames
  • bovenste: synthetische
  • binnenmateriaal: fur art
  • zool: synthetisch
  • sluiting: rits
Mustang Vrouwen 1141-609-318 Laarzen Bruin (taupe) Mustang Vrouwen 1141-609-318 Laarzen Bruin (taupe) Mustang Vrouwen 1141-609-318 Laarzen Bruin (taupe) Mustang Vrouwen 1141-609-318 Laarzen Bruin (taupe) Mustang Vrouwen 1141-609-318 Laarzen Bruin (taupe)

Beurskoers

53,10€ -0,38%

Talen

Adidas Heren Questar Tnd Loopschoen Grijs Twee / Wit / Grijs Drie
Nike Vrouwen Tanjun Hardloopschoen Binair Blauw / Metallic Tin / Sail

4.

Pottenbakkerij Rhoda

Pottenbakkerijen

Binnenpad 41 , 8355BR , Giethoorn

Beoordeel dit bedrijf

5.

Rhoda Pottenbakkerij

Pottenbakkerijen

Candice Cooper Dames Rocklow Top Trainer Confetti Confetti

6.

Rinda-Keramiek

Pottenbakkerijen

Sportparklaan 7 , 6071RA , Swalmen

Puma Damen Smash Wns V2 L Sneaker Blau oneindig

7.

Puma Damen Vikky Platform Lint Sportschoen Zwart Zwart 36 Eu Zwart puma Puma Blackblack 01

Pottenbakkerijen

Cursussen

Wierdenseweg 9 , 7688PK , Daarle

Beoordeel dit bedrijf

8.

Athena Keramiek

Pottenbakkerijen

Cursus pottenbakken klei / keramiek in Maarssen (bij Utrecht) Pottenbakkerij Athena Keramiek is een kleine pottenbakkerij. Wekelijks bezoeken zo'n 20 cursis Lees meer

Kamelenspoor 444 , 3605TG , Maarssen

Beoordeel dit bedrijf

9.

Newland-Pottery

Pottenbakkerijen

Staalstraat 7 , 8211AH , Lelystad

Saucony Originelen Mens Schaduw Originele Ripstop Fashion Sneaker Groen

10.

Eerste Huis Classic Schuhe Herren

Pottenbakkerijen

Dorpsstraat 8 , 4061AM , Ophemert

Producten
> > Asics Heren Dynaflyte Loopschoen Mid Grijs / Zwart / Gele Veiligheid
> Verleidt de kijker
Share on Facebook Share
Share on LinkedIn Share
Share on Twitter Tweet
Share on Google Plus Share
Send email Mail

Het onderbewuste wordt ook wel het tweede bewustzijn genoemd. Bij het eerste bewustzijn worden waarnemingen bewust waargenomen en overdacht. Bij het onderbewuste worden waarnemingen wel waargenomen, maar dat gebeurt dan onbewust. Een wetenschap die wordt toegepast bij subtiele reclame. Je denkt niet bewust na over de waarneming die je doet, maar toch neem je ze waar, onbewust. Onbewust worden die waarnemingen in het geheugen opgeslagen. Op een later tijdstip kunnen die onbewust opgeslagen waarnemingen, bewust gemaakt worden. Een gedachtegang kan dan zijn : “Hé heb ik dat niet eerder gezien (of gehoord, geroken, geproefd, gevoeld)?” Bovenstaand concept wordt ook toegepast in video.

Hoe kun je het onderbewuste beïnvloeden met video?

Het idee om het onderbewuste te beïnvloeden is voor het eerst getest in de jaren 50 door tijdens een bioscoop film in 1 frame van de 24 per seconde een afbeelding van Coca Cola te vertonen. Het verhaal was dat mensen toen tijdens de pauze meer Cola dronken dan normaal, maar dit bleek later een hoax te zijn. Door die hoax was er wel wetgeving die deze vorm van reclame verbood in 1974 in Amerika, maar toen waren er verder nog geen wetenschappelijke onderzoeken uitgevoerd naar het effect.

In de meeste gevallen verwijzen beeldende reclames met subliminale boodschappen naar seksualiteit. Dit komt omdat dat de aandacht het beste pakt en mensen kan stimuleren om te onderzoeken wat ze nu gezien hebben. Toch rijst vaak de vraag: Is dit echte subliminale reclame, of zien we wat we willen zien?

Toch zijn er bewijzen dat subliminale reclame invloed heeft op het gedrag van mensen, alleen niet direct op het aankoopgedrag. Het onderbewuste heeft namelijk invloed op het gedrag van mensen. Uit een onderzoek uit 1996 blijkt bijvoorbeeld dat mensen agressiever reageren op een onredelijk verzoek van een onderzoeker na het zien van een foto van iemand met een donkere huidskleur dan na het zien van een foto van iemand met een lichtere huidskleur. Dit kan komen door de stereotypering die bij mensen toen nog bestond en in het onderbewuste zat.

Omdenken