Lottusse Herren L6591 Oxford Braun bucksmoka

B072Q4HG7P
Lottusse Herren L6591 Oxford Braun (bucks.moka)
  • heren
  • Schacht: Leer
  • Binnenvoering: Leer
  • zool: Rubber
  • Sluiting: veters
Lottusse Herren L6591 Oxford Braun (bucks.moka) Lottusse Herren L6591 Oxford Braun (bucks.moka) Lottusse Herren L6591 Oxford Braun (bucks.moka) Lottusse Herren L6591 Oxford Braun (bucks.moka) Lottusse Herren L6591 Oxford Braun (bucks.moka)
Jump to Navigation
Vrijzinnigheid is vooral oor hebben voor anderen.
Land met open beleid voor seksuele rechten, voorbehoedsmiddelen en veilige abortus heeft minder ongewenste zwangerschappen dan landen met een restrictieve wetgeving.
Iedereen mag een kinderwens hebben, ongeacht relatievorm of geaardheid.
De kinderwens van homoparen wordt door procedures en onwil heel erg bemoeilijkt. Adoptie is een lange, omslachtige procedure. Vaak willen centra hun geen kind aanbieden.
Het vrijzinnig humanisme combineert op unieke wijze een adogmatische én geëngageerde visie op de mens, de samenleving en de wereld.
Mensenhandel is geen fair trade.
Je genen verantwoordelijk stellen voor je a-sociaal gedrag is flauw en onjuist. Doe er liever wat aan.
Als ouder van een ongeneeslijk ziek kind waak je over zijn pijn. Wanneer alle medicatie faalt, moet er een mogelijkheid zijn om dit leven respectvol en sereen te laten eindigen.
boekrecensies Non-fictie Onwetendheid als drijfveer van de wetenschap
Non-fictie
boek-afbeelding:
Auteur:
Stuart Firestein
Uitgeverij:
Uitgeverij Veen Media, 2014
ISBN:
978 90 857144 46

We weten veel, maar er is nog meer dat we niét weten. En juist dàt is de motor van de wetenschap, en niet kennis.

Stuart Firestein is voorzitter van de afdeling Biologische Wetenschappen van de Columbia University. Hij doceert neurowetenschappen en in zijn laboratorium worden de geheimen van het reukvermogen bij zoogdieren onderzocht.

Firestein constateerde dat docenten gezaghebbend willen klinken en hun colleges proberen op te vullen met veel feitjes die losjes op een paar grote concepten steunen. Het gevolg is dat de studenten de indruk hebben dat in de neurowetenschappen zo goed als alles al bekend is. Niets is echter minder waar: echte studie gaat niet over wat al bekend is, maar over wat nog dient te worden onderzocht. Marie Curie schreef in 1894: ‘Je kijkt niet naar wat is gedaan, maar alleen naar wat er nog te doen is …’ Dit cruciale element in de wetenschap wordt, volgens Firestein, aan de studenten niet meegegeven. Het ‘ongedane’ deel van de wetenschap, die drijvende kracht, de opwinding over het onbekende, ontbreekt in de aula’s. We slagen er niet in om onwetendheid te onderwijzen. Zo besluit Firestein dat hij zijn studenten iets moet vertellen over wat we niét weten, wat we nog moeten uitzoeken, wat nog moet worden gedaan. Zijn bedoeling is dat de studenten er dan op uit kunnen gaan en deze vraagstukken kunnen aanpakken. Dit merkwaardig inzicht groeide uit tot een idee voor een compleet college gewijd aan onwetendheid. In dergelijke lessen vertelt een gastwetenschapper aan de studenten over wat hij of zij niet weet. Ze hebben het over wat ze graag zouden willen weten, hoe ze daar achter zouden kunnen komen, wat er gebeurt als dat lukt en wat er gebeurt als dat niet lukt. Ze spreken, kortom, over de huidige staat van hun onwetendheid.

Smets-Verreydt
Mechelen, België
94 12
26 juli 2017 beoordeeld
Smets-Verreydt Mechelen, België
26 juli 2017 beoordeeld
niet te missen

Voor kinderen en volwassenen: verhelderend en educatief. Interactief. Goeie bereikbaarheid vlakbij stadscentrum.

Stel een vraag over Technopolis
Bedank Smets-Verreydt
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sessa T
Wetteren, België
79 13
25 juli 2017 beoordeeld
Sessa T Wetteren, België
25 juli 2017 beoordeeld
Puma Vrouwen Felle Strap Wns Crosstrainer Schoen Puma Blackpuma Wit

Hier kan je uren bezig blijven en dingen uit proberen of testen. Heerlijke plek. Dit was mijn eerste bezoek als ouder, ik vond dit schitterend. Mijn zoon kent dit museum maar dit verveelt blijkbaar nooit, hij heeft zijn favoriete hoekjes. Kanttekening: eten in technopolis als het niet moet, niet doen, makkelijk dat wel, maar echt smakelijk is het niet, maar als je honger hebt moet je iets doen.

Stel een vraag over Technopolis
Bedank Sessa T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nicolas V
21 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie
Nicolas V
21 juli 2017 beoordeeld
Direct abonnement genomen!

Heel veel interactieve, leuke onderzoekjes. Je leert hier echt wetenschap op een aangename manier.Er lopen heel wat medewerkers rond die je helpen.Er worden verschillende demo's gedaan door werknemers.Onze kinderen (6-8j) waren onmiddellijk verkocht.Je betaalt 16€ voor ticket. Abonnement kost 45€ voor volwassenen. Als je 3 keer gaat, heb je het reeds terugverdiend. Daarnaast krijg je nogmaals 10% korting in hun winkel alsook korting bij andere pretparken (Plopsa, Han, ...)Voordeel van abonnement is ook dat je slechts voor enkele uren kan gaan of je kan focussen op elk onderzoekje. Je hebt ook de stress niet om zoveel mogelijk uit 1 bezoek te halen.Grote en ruime GRATIS parking en is ook vlakbij autosnelweg.Er is tevens een souvenirwinkel met technologische en leerrijke producten.Ook in het Engels en Frans.

Stel een vraag over Technopolis
Bedank Nicolas V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bekijk meer beoordelingen
yvanbeunnens
Sint-Kruis, België
16 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie
yvanbeunnens Sint-Kruis, België
16 juli 2017 beoordeeld
Geschenk

Technopolis is een aanrader voor een bezoek met jongeren en tieners.Het is zowel geschikt voor jongens als meisjes.Zowel voor meer of minder technische jongeren.Wij hadden 3 uur. Volgens ons is dit te weinig als je Technopolis volledig wil meemaken, inclusief de ateliers en dergelijke.

Stel een vraag over Technopolis
Bedank yvanbeunnens
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Vorige
Volgende
Nike Heren Lucht Visi Pro V Nbk Basketbalschoenen Zwart / Antraciet
5 6 7 64
Lijst wordt bijgewerkt...

Reizigers die Technopolis bekeken, bekeken ook

Education 1 min 04 oktober 2016

‘Taakstellingen’, ‘ruilvoetproblematiek’, ‘prioriteiten’: het ministerie van Onderwijs gebruikt allerlei verschillende woorden voor bezuinigingen. De Tweede Kamer wordt er korzelig van en vraagt opheldering.

De Tweede Kamer stuurt het ministerie van OCW een lijst van 205 'feitelijke vragen' over de begroting van 2017. De ergernis spat er bij sommige vragen vanaf: het kabinet grossiert in synoniemen voor het woord bezuiniging en die maken de begroting er niet overzichtelijker op.

En dus wil de Kamer duidelijkheid van de minister: "Kunt u een uitputtende lijst aanleveren met alle alternatieve namen voor bezuinigingen, taakstellingen of belastingmaatregelen die het ministerie van OCW hanteert of gaat hanteren bij deze en volgende begrotingen?"

Daarnaast willen de Kamerleden weten hoeveel er de komende jaren precies wordt bezuinigd in de verschillende sectoren van het onderwijs. Kan de minister daar een helder overzicht van geven? En kan ze uitsluiten dat er vóór de begrotingsbehandeling in de Tweede Kamer nog een volgend financieel lijk uit de kast komt waar niemand rekening mee had gehouden?

De ergernis begon misschien wel bij de 'ruilvoetproblematiek': een probleem waarbij de lonen weliswaar omhoog gaan, maar het budget voor de ministeries niet. Om de hogere lonen toch te kunnen betalen, moet het ministerie van Onderwijs meer dan 250 miljoen euro bezuinigen om de begroting rond te kunnen krijgen.

Het maakt de kamer wantrouwig. Het ministerie zei bij de presentatie van zijn begroting toch méér te willen investeren in onderwijs? Was de minister even vergeten erbij te zeggen dat er ook bezuinigingsmaatregelen worden genomen, die een groot deel van het extra budget weer opsnoepen?

Dus gaan de Kamerleden overal iets achter zoeken. Ze zien bijvoorbeeld dat er minder hbo-studenten worden verwacht, misschien wel mede doordat de basisbeurs is afgeschaft. Hierdoor krijgen hogescholen minder subsidie. Zoals het er nu naar uitziet, wordt dit verlies in 2020 niet gecompenseerd door de opbrengsten van het leenstelsel. Gaat het hbo er straks wel op vooruit zoals de minister suggereert?

De Tweede Kamer wacht de antwoorden van de minister af voordat zij straks over de Onderwijsbegroting zal debatteren.

Share this article:

Opinion 3 min

[Boek] Studenten in het verzet

Madden Mens Medict Chukka Laars Bruin Nubuck
Afdelingen en specialismen Bezoektijden Over SJG Weert Telefoonnummers Folders
Orthopedie

Drs. M. Braakman - Orthopeed

Drs. W.M. de Goede - Orthopeed

Dr. F. Th. G. Rahusen - Orthopeed

Drs. A. Supit - Orthopeed

Route

16

Telefoon

0495 - 57 21 60

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:30 - 17:00 uur

Keurmerken

Orthopedie is het gebied van de geneeskunde dat zich bezig houdt met het steun- en bewegingsapparaat, zoals het skelet, de spieren, pezen, banden en gewrichten. Bij de poli Orthopedie kunt u terecht voor een groot aanbod aan ingrepen en behandelingen.

Knie en heup Indien u in aanmerking komt voor een nieuwe heup of knie dan kunt u terecht bij de zogenaamde 'knie- en heupstraat' waarbij de zorg rondom de patiënt georganiseerd is. In de meeste gevallen kunt u op de dag van de operatie alweer staan en voorzichtig de eerste oefeningen met de fysiotherapeut doen.

Folders

Orthopedie

Algemeen Elleboog, hand, pols Enkel, knie, voet Schouder, heup

30 april 2018
Orthopedie
Eric Kappert kreeg een knieprothese en schreef een column over deze ervaring
Lees meer
29 januari 2018
Orthopedie
Frank Rahusen en operatieassistent Marion Hooghiem zien de komende weken een recordaantal aan patiënten in Burkina Faso in Afrika.
Lees meer
18 december 2017
Orthopedie
Voor een optimale veiligheid werken de orthopedisch chirurgen en anesthesisten zowel voor als tijdens de ingreep intensief samen.
Lees meer
18 december 2017
Orthopedie
Door gebruik te maken van het nieuwste hoogwaardige operatiemateriaal heeft SJG Weert de behandeling van botbreuken naar het hoogste niveau gebracht.
Lees meer
20 april 2017
Orthopedie
Paul Nijssen kreeg een heupprothese en was dezelfde dag weer thuis.
Lees meer
18 december 2016
Orthopedie
Als een van de eerste ziekenhuizen in ons land heeft SJG Weert nu een multi-disciplinair spreekuur voor complexe hand- en polsaandoeningen.
Lees meer
26 juli 2016
Orthopedie
Jarenlang stonden ze samen in de OK van SJG Weert. Tegenwoordig bundelen T. Schlösser en zijn assistenten hun ervaring in Burkina Faso.
Lees meer
1 juli 2016
Orthopedie
Het EO-programma ‘Zij houden Nederland in leven’volgde de Weertse op 12 april, de dag dat ze een nieuwe knie kreeg in SJG Weert.
Lees meer
1 juli 2016
Orthopedie
Patiënten die een nieuwe heup krijgen mogen, als ze dat zelf graag willen, dezelfde dag nog naar huis.
Lees meer
17 december 2015
Orthopedie
SJG Weert is een proef gestart waarin patiënten die een nieuwe heup krijgen dezelfde dag nog naar huis mogen.
Lees meer

Niet alle onderzoeken en behandelingen in het ziekenhuis worden zondermeer vergoed door de zorgverzekering. Het is daarom verstandig om dit vooraf na te kijken zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Contact

Bezoekadres:Vogelsbleek 56001 BE Weert

22°C Softinos Damen Tai383sof Gewassen Sandalen Rot zalm
zoeken

Meest recent

In de kijker

Zelf nieuws melden

Video

kijk live naar BRUZZ

Radio

Altra Eenzame Piek 35 Heren Berglopen Shoe Wandelen Fastpacking Trail Racing Nul Druppel Platform Footshape Teen Box Bescherming Rots Plaat Springen Op Het Parcours Met Vertrouwen Geel

Magazine

Neem een abonnement

Nieuws uit:

— Nieuws in jouw gemeente?

Kies een gemeente
Find BRUZZ on facebook Find BRUZZ on instagram Find BRUZZ on twitter Find BRUZZ on youtube
site by