Kenneth Cole Reactie Mens Ontwerp 20181 Oxford Zwart

B06XPG9WY1
Kenneth Cole Reactie Mens Ontwerp 20181 Oxford Zwart
  • schoenen
  • 100% leer
  • geïmporteerd
  • rubberen zool
  • memory foam voetbed
Kenneth Cole Reactie Mens Ontwerp 20181 Oxford Zwart Kenneth Cole Reactie Mens Ontwerp 20181 Oxford Zwart Kenneth Cole Reactie Mens Ontwerp 20181 Oxford Zwart Kenneth Cole Reactie Mens Ontwerp 20181 Oxford Zwart Kenneth Cole Reactie Mens Ontwerp 20181 Oxford Zwart
Select Page

Nederlands

Nike Herren Air Max Command Sneaker Donkergrijs / Antracietcool Grey

Download

Omschrijving

Waarom deze plugin?

In WordPress kun je geen opsommingen in laten springen. De reguliere inspring-button wordt inactief als je een opsomming selecteert. Deze plugin biedt een oplossing voor dit probleem.

Hoe moet je deze plugin gebruiken

Installeer en activeer de plugin. Selecteer nu in de WordPress tekstverwerker de opsomming die je wilt laten inspringen. Klik op de nieuwe opsommingen-inspring-button in de toolbar. Nu zal je opsomming naar rechts inspringen. Tekst en opsomming zijn mooi uitgelijnd. De button werkt niet als de opsommingen al zijn ingesprongen of op de een of andere manier zijn geblokkeerd door de layout van een thema. Bekijk de Skechers Skees Skech Airextreme Herren Sneakers Nvbl
voor details.

Doneren

Als je de plugin met veel plezier gebruikt en nuttig vindt, overweeg dan een donatie via paypal.

Thema-compatibiliteit

De plugin kan nuttig zijn voor (in ieder geval) de volgende WordPress-thema’s:

Contact

Wil je contact opnemen met de ontwikkelaar voor technische ondersteuning? Bestelwagens Unisex Authentieke Sportschoenen Casual Lowtop En Kantup Stijl In Duurzaam Canvas En Originele Wafel Zool Zwart / Zwart
en gebruik het contactformulier.

Installatie

Bekijk de screenshots voor details.

FAQ

Bekijk de voor details.

In alle thema’s. Sommige thema’s (in het bijzonder Twenty Fifteen en Twenty Sixteen) laten opsommingen op hetzelfde niveau uitlijnen als de omliggende tekst. (zie ). In dat geval kan het vervelend zijn dat je geen opsommingen kunt laten inspringen.

Ja, dat kan, maar je hebt kennis en kunde nodig van html en css. We denken dat deze button de gemakkelijkste manier is om een opsomming in te laten springen.

Ja, dat doet de plugin.

Ja. Je kunt het inspringen van de opsomming ongedaan maken door opnieuw op de button te klikken.

Installed it, saw the button on the post edit menu, selected my number list, applied the button, nothing changed. Thought maybe the changes will appear on the actual page. Updated the page, viewed it live, nothing changed. Still searching for that perfect solution.

Pleased with it so far, fixes issue of not being able to indent bullet points in Twenty Sixteen.

Just downloaded this and it works like magic with the Twenty Seventeen template, SO EASY!!! Thank you, thank you, thank you!

Works perfectly

It works fine for me. Now my lists are neatly alligned.

“Opsommingen-inspring-button” is open source software. De volgende personen hebben bijgedragen aan deze plugin.

Bijdragers

“Opsommingen-inspring-button” is vertaald in 2 talen. Dank voor Aerosoles Vrouwen Goede Tijden Slipon Loafer Rood Lederen
voor hun bijdragen.

Softclox Eilyn Plateau Sandalette Green Olijfgroen

Interesse in ontwikkeling?

Bekijk de code , haal de SVN repository op, of abonneer je op het Converse Unisexvolwassenen Ct Als Basisvermogen Hoog Bovenlicht Denim Gewassen
via .

Changelog

0.1.37 (2017-01-17)

0.1.35 (2017-01-17)

0.1.31 (2017-01-17)

0.1.3 (2017-01-17)

0.1.2 (2016-03-02)

0.1.1 (2016-02-19)

0.1.0 (2016-02-19)

0.1.37
Taos Vrouwen Trulie Wigsandelhout Zwarte Bloemen Met Meerdere
| Adidas Originals 350 Schoenen Wit / Zwart / Goud
| Rups Heren Ridgemont Stalen Neus Werk Schoen Donkerbruin

SMART doelen

Je zou kunnen zeggen dat het hele menselijke wezen gericht is op het verwezenlijken van doelen. Het komt voor in alle aspecten van het leven: hoe je relaties voert, wat je wil bereiken op het werk, de manier waarop je je vrije tijd indeelt... Alles heeft te maken met hoe je je prioriteiten indeelt, en wat je precies wil bereiken op ieder aspect van je leven.

Zonder doelen wordt je leven een aaneenschakeling van ongeordende gebeurtenissen waar je geen controle over hebt. Je wordt de speelbal van het lot. Verwezenlijkingen als iemand naar de maan sturen, de iPod uitvinden, geneeskunde en andere zijn allemaal het resultaat van een doel dat gesteld is. Een visie die uitgestippeld werd en omgezet in realiteit.

SMART doelen pogen systematiek en opvolgbaarheid in doelen te brengen. In plaats van vage resoluties kan je met SMART doelstellingen verifieerbare trajecten naar je doel opstellen, met duidelijke mijlpalen en een inschatting van de haalbaarheid.

Ieder doel, of het nu een tussenstap is in een groter plan of het hoofddoel op zich, kan je SMART maken en daardoor je doel een stap dichter tot de werkelijkheid brengen.

In het bedrijfsleven zijn SMART doelen een van de meest effectieven en toch minst gebruikte tools om doelen te bereiken. Eens je de grote lijnen van je project hebt uitgezet, is het tijd om specifieke tussendoelen te stellen. Met de SMART checklist kan je je doelen evalueren. Dit creëert ook transparantie doorheen het bedrijf omtrent de wijze waarop doelen opgezet zijn, en de criteria waaraan hun verwezenlijking zal voldoen.

Misschien kan je al een voor de hand liggende doel uitkiezen dat in je leven of bedrijfsplan past. Om er een SMART doel van te maken, zorg je dat het voldoet aan de volgende criteria: Specific (specifiek en concreet formuleren), Adidas Vrouwen Aerobounce St W Hardloopschoen Hires Oranje / Echte Koraal / Aero Blue
(hoe zal je weten dat je het resultaat bereikt hebt: wat zal je zien, horen, voelen), Converse Chuck Taylor Oxford Canvas Mode Sneaker Wit / Zwart
(is de doelstelling bereikbaar), Aerosoles Vrouwen Middenveld Enkellaarsje Tan
(is de doelstelling in overeenstemming met de rest van je leven, met het bedrijfsplan), Timebound (wanneer wil je het doel bereikt hebben).

Wat wil je precies bereiken? Hoe specifieker je doel, hoe groter de kans dat je het zal bereiken.

Auteur: SB
Gewijzigd: 5 december 2017
Converse Sierlijke Leath Os 289050528 Damen Tennisschoen Casino Rood
Sluiten
Toevoegen aan Mijn archief

U moet inloggen om iets te kunnen toevoegen aan uw archief. Wilt u nu inloggen?

Adidas Originals Mens Crestwood Midtop Fashion Sneakers Zwart / Zwart / Zwart
Annuleren
Geef uw waardering: -/5 Stem!
Delen via: E-mail Facebook Twitter Gabor Vrouwen Jollys Slipper Wit wit / Cognac
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media. Hoe werkt het? Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

De koppeling verbreken U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken: