Jordan Nike Heren Ultra Fly 2 Lage Basketbalschoen Zwart / Hyper Royal Wit

B079Y821W8
Jordan Nike Heren Ultra Fly 2 Lage Basketbalschoen Zwart / Hyper Royal Wit
  • schoenen
  • textiel
  • rubberen zool
  • low-cut silhouet voor optimale beweging
  • zwemvliezen vetersluiting
  • geïntegreerde bandjes rond de middenvoet voor een dynamische fit
  • middenvoet schacht verschaft torsiestijfheid
Jordan Nike Heren Ultra Fly 2 Lage Basketbalschoen Zwart / Hyper Royal Wit Jordan Nike Heren Ultra Fly 2 Lage Basketbalschoen Zwart / Hyper Royal Wit Jordan Nike Heren Ultra Fly 2 Lage Basketbalschoen Zwart / Hyper Royal Wit Jordan Nike Heren Ultra Fly 2 Lage Basketbalschoen Zwart / Hyper Royal Wit
Voor kwekers, rokers en psychonauten
door Dr Comfort Annie Vrouwen Toevallige Schoen Zwart

Herken je dat? Je bent een mooie brief of een geweldig rapport in Word aan het maken en hier wil je opsommingen in verwerken. Alleen doet Word allerlei dingen op eigen houtje, zonder dat jij dit wilt. In dit artikel leg ik je uit hoe je dit voorkomt.

Opsommingen terwijl je het niet wilt

Vaak ontstaat het probleem als er begonnen wordt met een liggend streepje, het cijfer 1 (gevolgd door een punt) of de letter a (gevolgd door een punt). Zodra je dit typten laat volgendoor een spatie,ziet Word het als opsomming en laat het daarom direct inspringen. Als je dat niet wilt, zijn er meerdere mogelijkheden. In verband met de lengte van het artikel behandel ik de meest eenvoudige oplossingen. Klik op de knop ongedaan maken (sneltoets: Ctrl + Z). Nu heb je geen opsomming meer, maar je liggende streepje, de 1. of de a. staat er nog wel. Je kunt dus gewoon verder met je document, zonder opsommingstekens.

Nieuw Evenwicht Vrouwen 515v1 Sneaker M Gebladerte Groen / Flame

Stel dat je wel een opsomming wilt hebben, maar je wilt dit niet laten verspringen naar rechts. Ook dat is erg eenvoudig. |Selecteer de opsommingen en kies op tabblad Start, bij Alinea, voor de functie Inspringing verkleinen. Met de knop rechts naast Inspringing verkleinen kun je de afstand tot de marge juist vergroten. Als je bij de eerste opsomming staat, hoef je de opsommingen niet te selecteren.

Je hebt een heel lijstje gemaakt met opsommingen en je wilt verder met gewone tekst. Zodra je op Enter drukt, krijg je echter de volgende opsomming. Ook dit is eigenlijk heel eenvoudig. Druk gewoon nogmaals op Enter. Je komt nu op de volgende regel, zonder de opsomming. In de meeste gevallen is een lege regel na de opsomming gewenst, dus ben je direct klaar om verder te gaan met de volgende tekst. Als je geen lege regel wilt, kun je in plaats van op Enter ‘gewoon’ twee keer op Backspace drukken.

Soms wil je meer regelstypenbij een bepaald opsommingsteken. Zolang je op Shift + Enter drukt (dus Shift en Enter tegelijk ingedrukt op je toetsenbord) in plaats van op Enter, blijf je typen bij hetzelfde opsommingsteken. Wanneer je klaar bent om naar de volgende opsomming te gaan, druk je wel op Enter.

Stel dat je al een lijst met opsommingstekens hebt, maar je wilt andere opsommingstekens kiezen. Selecteer dan je lijst met opsommingen en ga naar het tabblad Start, bij Alinea en klik op de pijl achter Opsommingstekens. Je krijgt al direct meer opsommingstekens te zien. Wil je een ander symbool gebruiken, klik dan op Nieuw opsommingsteken definiëren.

Onze site maakt gebruik van cookies. Door deze melding weg te klikken geef je aan hier akkoord mee te gaan. Privacy en cookiebeleid
Meest gelezen artikelen
1
Jane En De Schoen Vrouwen Jojo 2 Gesp Platform Sandaal Lichtgoud Metallic
2
6 Redenen om meer Gin-Tonics te drinken
3
Stuart Weitzman Vrouwen Die Gesloten Teen Pompen Met Sleehak Zwart Suede
4
Nike Roshe Één Premie Running Sneaker 525234040 Blk / Mtlc Drk Gry / Chllng Rd / Mtl
5
Geloof jij nog in deze 7 mythes over Rolex?

Zo kun je gelijk even zien of je op de goede koers ligt.

Door Lotte Verheul

Elke dag sta je vroeg op, fris en fruitig, om met al je talenten weer te kunnen schitteren op je werk. De loonstroken vliegen binnen of als ondernemer strijk je de winst op.

广告
inRead invented by Teads

Verstandig als je bent zorg je ervoor dat het bedrag op je spaarrekening gestaag blijft groeien, zodat je op een dag kan gaan genieten van het leven. En dat wil je het liefst als god in Frankrijk doen. Bien sûr.

Advertentie - Lees hieronder verder

Om die droom te verwezenlijken is het misschien nuttig om te weten hoe je er vandaag de dag voor staat. Wellicht lig je precies op schema, maar het kan ook zijn dat je een tandje harder moet voor dat plekje onder zon.

Lees ook
Het bewijs waarom een werkdag van vijf uur werkt
Advertentie - Lees hieronder verder

Met de Högl Dames 310 5522 1000 Ankle Beige natur1000
kun je deze berekening maken. Het is een online formulier dat je in kunt vullen, om te zien wanneer je met pensioen kan gaan.

AdChoices
广告
inRead invented by Teads

Je vult je leeftijd in en krijgt dan te zien op welke leeftijd je in verschillende landen al van je oude dag zou kunnen gaan genieten. Frankrijk zit er dan misschien niet direct in, maar in Venezuela schijnt dezelfde zon.

Zoeken
Tropéziennes Par Les M Belarbi Pacome Dames Muilezels Wit Wit
Tweet
Google+
373 Shares

Foto: Foto Kurt

door mrra,pom | Bron: Knack, Krant van West-Vlaanderen

Delen
Tweet
Google+
373 Shares

Vlaanderen leerde hem kennen als de jonge rolstoelgebruiker die talloze mensen wist te inspireren. Nu moeten zijn familie en vrienden echter afscheid nemen van Bjorn Delaire. De 38-jarige jongeman uit Kortrijk is dit weekend overleden. Dat meldt de Krant van West-Vlaanderen maandag.

Bjorn was een inspiratie voor talloze mensen. Nadat hij vijf jaar geleden in een verschrikkelijk ongeluk terechtkwam met zijn motor, was hij verlamd vanaf zijn middel. Maar de dertiger zette door en wist iedereen zijn hart te winnen met één simpele post op zijn Facebookpagina. In juni 2017 schreef hij: “Op zoek naar iemand met een zwembad. Je kent me nog niet, maar we worden de beste vrienden.”

In een mum van tijd kreeg de man talloze uitnodigen. Dag na dag nodigden mensen hem uit om bij hen in een zwembad te komen zwemmen. Al snel kreeg de man een ambitieus doel: hij wou baden in maar liefst 100 zwembaden. Een geweldige en succesvolle actie, zo bleek achteraf, want Bjorn wist uiteindelijk wel 20.000 euro in te zamelen voor het goede doel. Bovendien sloot hij zijn ervaring af met een geweldige ontdekking. “Er zijn heel veel Vlamingen met een groot hart. Het is toch ongelooflijk dat dit kon”, zei hij destijds aan zusterkrant Het Nieuwsblad.

Sperry Topsider Gouden Beker Authentieke En Originele Bootschoen Chocolade
Tweet
Frye Heren Harris Tie Slipon Loafer Smoke 80582
373 Shares
MEEST RECENT
Linkeroever

Ook de N-VA-ministers moeten in het belang van de economie tot eind 2019 doorgaan. Dat zegt CDV-vic...

Een onbekende man is in Den Haag drie mensen te lijf gegaan met een mes. De politie schoot de man ne...

REPORTAGE. Een dag in de jeugdzorg

Veranderen 3.0
Wat we doen
Onze klanten
Kennisbank
Besloten kennisbank
Over ons
22
apr
22 april 2012
Wendy Nieuwland
5

Met een team van een basisschool in het westen des lands dat ik begeleid,ben ik een groepsgesprek met de directie aan het voorbereiden. Ze lopen al een tijd tegen grotere en kleinere punten aan die hen irriteren. Het gaat van het rekening houden met toetsen bij het plannen van workshops, tot ‘hen volgens dezelfde -positieve- […]

Met een team van een basisschool in het westen des lands dat ik begeleid,ben ik een groepsgesprek met de directie aan het voorbereiden.

Ze lopen al een tijd tegen grotere en kleinere punten aan die hen irriteren.

Het gaat van het rekening houden met toetsen bij het plannen van workshops, tot ‘hen volgens dezelfde -positieve- principes behandelen als zij de leerlingen moeten begeleiden’.

We zitten in het klaslokaal, op net even te kleine houten stoeltjes, en zijn bezig met het voorbereiden van de manier waarop teamleden de onderwerpen gaan inbrengen in het gesprek. Een van de teamleden, Eveline, geeft aan aan niet goed te weten hoe ze dat aan moet pakken. En dus geef ik haar drie vragen die haar hierbij kunnen helpen.

Drie vragen die eigenlijk voor heel veel situaties zinvol zijn.

Die misschien wel driekwart van de gesprekken op een constructieve manier laten verlopen. Daarom deel ik ze graag met jullie. Doe er ook je voordeel mee, en vertel me hoe het voor je werkt!

1. Hoe ervaar ik de situatie op dit moment?

Vertel in zo weinig mogelijk woorden wat voor jou de essentie is van waar het om gaat. Waarbij je de feiten en jouw interpretatie goed uit elkaar houdt.

Eveline komt uit op:

2. Wat zou ik willen dat er gaat gebeuren?

Bedenk vooraf goed wat je wilt bereiken met het voorleggen van dit onderwerp. Zou je het anders willen? En zo ja, hoe dan eigenlijk? Wat betekent dat concreet?

Waar het beantwoorden van de eerste vaak nog prima lukt, wordt het hier vaak lastig. Je moet zelf ook verder, niet blijven hangen in het probleem maar je blik richten op wat je dan wel wilt…

Eveline beschrijft:

3. Wat wil ik van de ander(en)?

Ga al vooraf na wat de volgende vraag is die je wilt stellen. Wil je alleen weten ’kan dat?’, vraag dat dan. Wil je iets weten over hoe dit voor de ander is, zoals bij vragen die niet met een simpel ’ oké ’ beantwoord kunnen worden, vraag dan bijvoorbeeld naar ’wat roept dit bij jou/jullie op? ’, ‘hoe ervaar jij dit? ‘ of ’ hoe zie jij dit? ’.

Met de vraag die je hier stelt, zet je datgene in beweging waar je naar op zoek bent. Of dat nu een gesprek is of afspraken maken.

Eveline:

Loop ze zelf maar eens na als je ergens tegenaan loopt.

En bepaal daarna of je ze inderdaad wilt bespreken. Ik stel mezelf ook regelmatig deze vragen, als ik ergens tegenaan loop. En als je het een paar keer hebt gedaan, is het gesprek voeren dan eigenlijk helemaal niet zo lastig meer.

Zo bleek ook bij dit schoolteam. Het gesprek liep vervolgens heel soepel. Het was zeker nog spannend voor de teamleden om hun items zo onder het voetlicht te brengen. En doordat ze op deze manier overgebracht werden, zonder allerlei ‘gedoe’ er omheen, hadden we binnen vijf minuten het eerste punt afgetikt en naar tevredenheid werkafspraken over gemaakt.

Thema: Teamontwikkeling. Meer over dit thema

ABCverzekering.be is een initiatief van Assuralia, de Beroepsvereniging van de Verzekeringsondernemingen. Hiermee wil Assuralia het grote publiek informeren over risico's en verzekeringen. De informatie op deze website werd met alle mogelijke zorg samengesteld en wil duidelijk en neutraal zijn, zonder enig commercieel doel.

Informations générales
Huis der verzekering - de Meeussquare - B-1000 Bruxelles
ABC Assurances Located at de Meeussquare 29 , Brussel , B-1000 , Brussel Belgique , . Phone: +32 (0)2/547 56 91 . https://www.abcverzekering.be .