Adidas Troper Vrouwen Schoenen Maat Vorst / Ster Metallic / Indigo

B00YHP1D82
Adidas Troper Vrouwen Schoenen Maat Vorst / Ster Metallic / Indigo
  • schoenen
  • synthetisch
  • adidas
  • vrouwen
  • atletische sneakers
Adidas Troper Vrouwen Schoenen Maat Vorst / Ster Metallic / Indigo Adidas Troper Vrouwen Schoenen Maat Vorst / Ster Metallic / Indigo Adidas Troper Vrouwen Schoenen Maat Vorst / Ster Metallic / Indigo

Beurskoers

53,10€ -0,38%

Talen

Befimmo
Beoordeel dit bedrijf

4.

Nike Air Max Daaropvolgende 2 Maat 11 Zwart / Wit / Donkergrijs

Pottenbakkerijen

Binnenpad 41 , 8355BR , Giethoorn

Guess Womens Becool Pomp Wit / Bruin Met Meerdere / Gradiënt Luipaard

5.

Gouden Gans Damen Sneaker

Pottenbakkerijen

Beoordeel dit bedrijf

6.

Rinda-Keramiek

Pottenbakkerijen

Sportparklaan 7 , 6071RA , Swalmen

Beoordeel dit bedrijf

7.

Schijf Cadeauartikelen Pottenbakkerij De

Pottenbakkerijen

Cursussen

Wierdenseweg 9 , 7688PK , Daarle

Beoordeel dit bedrijf

8.

Under Armour Heren Speedfit Wandeling Mid Maverick Bruin / Stoneleigh Taupe / Stoneleigh Taupe

Pottenbakkerijen

Cursus pottenbakken klei / keramiek in Maarssen (bij Utrecht) Pottenbakkerij Athena Keramiek is een kleine pottenbakkerij. Wekelijks bezoeken zo'n 20 cursis Lees meer

Kamelenspoor 444 , 3605TG , Maarssen

Beoordeel dit bedrijf

9.

Dravers Vrouwen Dea Slingback Pomp Marine Gewatteerde

Pottenbakkerijen

Staalstraat 7 , 8211AH , Lelystad

Vionic Vrouwen Josie Kitten Hiel Blacksuede

10.

Skechers Sport Vrouwen Imperium Mode Sneaker Marine

Pottenbakkerijen

Dorpsstraat 8 , 4061AM , Ophemert

Zachte Stijl Vrouwen Pavi Sandaal Zwart Vitello
> > Adidas Neo Vrouwen Cloudfoam Flyer W Hardloopschoen Eenheid Inkt F16 / Wit / Zon Gloed S16
> Verleidt de kijker
Share on Facebook Share
Share on LinkedIn Share
Share on Twitter Tweet
Share on Google Plus Share
Send email Mail

Het onderbewuste wordt ook wel het tweede bewustzijn genoemd. Bij het eerste bewustzijn worden waarnemingen bewust waargenomen en overdacht. Bij het onderbewuste worden waarnemingen wel waargenomen, maar dat gebeurt dan onbewust. Een wetenschap die wordt toegepast bij subtiele reclame. Je denkt niet bewust na over de waarneming die je doet, maar toch neem je ze waar, onbewust. Onbewust worden die waarnemingen in het geheugen opgeslagen. Op een later tijdstip kunnen die onbewust opgeslagen waarnemingen, bewust gemaakt worden. Een gedachtegang kan dan zijn : “Hé heb ik dat niet eerder gezien (of gehoord, geroken, geproefd, gevoeld)?” Bovenstaand concept wordt ook toegepast in video.

Hoe kun je het onderbewuste beïnvloeden met video?

Het idee om het onderbewuste te beïnvloeden is voor het eerst getest in de jaren 50 door tijdens een bioscoop film in 1 frame van de 24 per seconde een afbeelding van Coca Cola te vertonen. Het verhaal was dat mensen toen tijdens de pauze meer Cola dronken dan normaal, maar dit bleek later een hoax te zijn. Door die hoax was er wel wetgeving die deze vorm van reclame verbood in 1974 in Amerika, maar toen waren er verder nog geen wetenschappelijke onderzoeken uitgevoerd naar het effect.

In de meeste gevallen verwijzen beeldende reclames met subliminale boodschappen naar seksualiteit. Dit komt omdat dat de aandacht het beste pakt en mensen kan stimuleren om te onderzoeken wat ze nu gezien hebben. Toch rijst vaak de vraag: Is dit echte subliminale reclame, of zien we wat we willen zien?

Toch zijn er bewijzen dat subliminale reclame invloed heeft op het gedrag van mensen, alleen niet direct op het aankoopgedrag. Het onderbewuste heeft namelijk invloed op het gedrag van mensen. Uit een onderzoek uit 1996 blijkt bijvoorbeeld dat mensen agressiever reageren op een onredelijk verzoek van een onderzoeker na het zien van een foto van iemand met een donkere huidskleur dan na het zien van een foto van iemand met een lichtere huidskleur. Dit kan komen door de stereotypering die bij mensen toen nog bestond en in het onderbewuste zat.

Omdenken